Lenen

In een tijd dat het economisch allemaal wat moeilijker gaat voor iedereen, zijn veel particulieren opzoek naar een lening. Dat is begrijpelijk in deze tijd. Toch blijft het soms lastig om een lening aan te vragen, laat staan dat deze word goedgekeurd. Veel mensen willen ook nog eens snel geld lenen. Het liefst dezelfde dag nog geld op hun bankrekening.

Snel geld lenen

 

Minilening

Sommige aanbieders, zoals Cashbob, kunnen er voor zorgen dat diezelfde dag het geld op de rekening staat. Dit wordt ook wel een minilening genoemd. Vaak kunnen mensen een bedrag tot € 750,- lenen in de vorm van een minilening. Dit bedrag zal dan binnen 30 dagen terugbetaald moeten worden, anders komen er nog kosten over heen.

 

Snel Geld Lenen

Uiteraard kunt u ook gewoon normaal geld lenen. Hiervoor dient u een vrijblijvende offerte aan te vragen bij één of meerdere kredietverstrekkers. Vaak wordt een aanvraag juist bij een tussenpersoon gedaan, zoals FX. Omdat een tussenpersoon bemiddeld tussen verschillende soorten leningen, kan de rente daar soms lager uitvallen dan dat u zelf rechtstreeks naar een bank zou gaan om een lening aan te vragen. Uiteraard blijft het motto 'Geld lenen Kost Geld' ook hier van toepassing.

 

Geld lenen met BKR codering

Geld lenen lost geen structurele geld problemen op. Mocht u de lening alleen willen aanwenden om extra cash te hebben om achterstanden e.d. in te lossen, probeer de kern van het probleem te vinden. Mocht u namelijk ooit problemen krijgen met het terugbetalen van uw lening, dan kan dit grote gevolgen hebben. Bij een achterstand van meer dan 3 maanden op een lening krijgt u een zogenaamde achterstands codering op uw BKR. Dat betekent dat u een negatieve BKR codering hebt, waardoor u moeilijk uw lening kan omzetten of oversluiten naar een andere kredietverstrekker.

 

BKR registratie

Zodra u deze BKR codering hebt, word het lastig om snel geld te lenen. U kunt dan vaak alleen nog terecht om een minilening af te sluiten. U kunt uw achterstand natuurlijk wel tijdig inlopen. Er komt dan een herstelcodering op uw BKR te staan. Elke lening, met uitzondering van de minilening, blijft 5 jaar nadat u het volledige saldo hebt ingelost op uw BKR staan.

 

Bestedingsdoel lening

Lenen voor andere bestedingsdoelen kan ook een keuze zijn. Wilt u bijvoorbeeld een (nieuwe) auto kopen en deze tegen gunstige tarieven financiëren? Of heeft u een koopwoning en wilt u het één en ander verbouwen. Vooral bij laatstgenoemde kunt u vaak tegen zeer gunstige vormen geld lenen. Voor deze lening is er een WOZ Krediet bedacht.

 

Gunstig lenen

Wat ook gunstig kan zijn, indien u verschillende leningen hebt lopen en het rentepercentage van deze lening vrij hoog is. U kunt namelijk, mits u geen achterstanden hebt gehad, deze leningen omzetten naar 1 totale lening. Vaak is het rentepercentage hierdoor een stuk lager, waardoor u beduidend goedkoper kunt lenen.

 

Geld lenen

Geld lenen kost nou eenmaal geld. Snel geld lenen is een optie, maar let wel op de voorwaarden van een kredietverstrekker. Laat u daarom altij goed informeren over de verschillende voorwaarden, opties, rentepercentage en eventuele bijkomende kosten.

Heel veel succes met het opzoek gaan naar een lening!

Offerte aanvragenCopyright © 2023 Hoe Direct Geld Lenen.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer